Joo siis televisiosta tuli sellainen tosi surkeasti tehty, ilmapäähuumoria sisältävä Dracula-parodia joka kaikessa idioottimaisuudessaan nauratti mua. Kreivi Dracula selailemassa muotilehteä arkussaan oli jotain todella... mielenkiintoista.

Ja jostain syystä tämä hupaisa paska sai mut innostumaan! (Älkää pelätkö, en kirjoita mitään tekohauskaa parodiaa, hyhhyh) Ja nyt olen kirjoittanut tässä novelliani eteenpäin ja korjannut edellisiä osia ja saanut uuden osan juonen kokoon tosi hienosti. Jee jee! Jes jee! Olen kirjoittanut vasta kaksi sivua, mutta ei se haittaa. Menen luultavasti aivan pian nukkumaan ellen jatka kirjoittamista. Ainakin varmaan aloittelen tuota yhtä toista osaa. Ehkä. Onpas tämä selkeä selitys.

Kysymys on siis pitkähköstä tarinasta, joka koostuu monesta pitkästä novellista, jotka kaikki kutoutuvat saumattomasti yhteen muodostaen yhden kokonaisuuden. Sitten kun olen saanut ne kaikki valmiiksi.

Väsyttää kyllä kamalasti - ehkä sammutan kynttilän ja menen nukkumaan. Heräsin tänään jo kymmeneltä. (Tai oikeastaan eilen.)
Huoooooooh.