Sain sen valmiiksi! On hyvä olo. Lisään sen pian kotisivuilleni jos netti suostuu toimimaan niin kauan että saan sen lisättyä. 13-sivuinen kirjoitelmani oli siis The Nightmare Before Christmasin hahmoilla, eli kaikki paitsi juoni menee Tim Burtonin nimiin.

Siinä oli kyllä älyttömästi työtä. Eka päänvaiva oli hahmojen puhetyylit. Oli hankala kirjoittaa suomeksi Lockin, Shockin ja Barrelin puheita, koska ne puhuu sellaista vähän niinkuin puhekieltä, ja suomeksi 'mä' ja 'sä' kuulostaisi musta ihan tyhmiltä siinä. Joten niiden repliikit on yhtä sotkua jossain puhekielen ja kirjakielen välimaastossa.

Noloja kohtia (kirjanlukukohtaus ja Lockin valepukukohtaus) oli kauheaa kirjoittaa. Halusin tahallani tehdä niistä sellaisia, että inhoaisin niitä jälkeenpäin ja että ne olisi sellaisia että lukija kieriskelee myötähäpeästä. Onnistuin ainakin siltä osin että kieriskelen itse myötähäpeästä. Kieriskelkää!!

Vaikeita kohtia olivat ainakin se, kun Lock meni teettämään Sallylla sen pukunsa (koska sitä oli niin jumalattoman tylsä kirjoittaa, mutta kun se oli juonen kannalta pakollinen!) ja sitten se, missä Lock miettii, mitä tekisi. Sitä miettimistä oli niin hirveää jaaritella, ja kun en itsekään tiennyt miten se päätyy siihen ratkaisuun mihin päätyi ja voi että. Jätin sen sitten armeliaasti itseäni kohtaan tavallaan auki, johdatellen vain hiukan oikeaan suuntaan. Huh.

Palaute oli onneksi positiivista. :3
"Tämä on jotain.. jotain ihan tajuttoman söpöä. Teksti on ihan loistavaa, ei lyö missään kohtaa yli ja toimii hahmojen kanssa toosi hyvin."

Ai niin ja sen voi lukea sitten täällä: http://www.freewebs.com/namelesskirjoitukset