1595648.jpg

Nyt se esitys on sitten ollut ja mennyt, eikä sitä edes videoitu vaikka sellaista lupailtiin. Oli tosi mukavaa ja onnistui kyllä tosi hyvin, ainakin siltä tuntui ja kyllä meidän esitystä onkin kehuttu paljon. :3 Ja eräs draamaryhmäläiseni lähetti sitten näitä kuvia, joita oli IHAN HIRVEÄSTI niin laitan tähän muutamia. Meillä oli kyllä punaiset ja vihreät ja kellertävät värivalot lavalla, mutta ne eivät jostain syystä näy kuvissa. :/

Tässä me ollaan pukkarissa ennen esitystä, meikkaamassa ja pukeutumassa. Mirka (Barrel) on tietysti tuo luurankopukuinen tuolla takana, tuolilla istuva on Lidi (Jack) ja punaiset sarvet päässä istuksija, jota juuri meikkaan on Hamppu (Lock) ja minä (Shock) olen sitten violettiin mekkoon ahtautunut tuossa edessä :  D varmaan kaikki tietää mutta kerroin nyt silti.

1595654.jpg

~~~~

Tämä on esityksen alkukohtauksesta, luulisin että tämä on siitä kohtaa missä Jack kertoo Lockille, Shockille ja Barrelille siitä niiden tehtävästä. : 3

1595657.jpg

~~~~

"No one is to know about it! Not. A. Soul!"

1595702.jpg

~~~~

*whisper whisper*

1595705.jpg

~~~~

:  D Pomppukuva. Voi että lavalla oli ihanaa.

1595668.jpg

~~~~

Lock, Shock and Barrel!

1595670.jpg

~~~~

Joo ei hajuakaan mitä Barrel oikein tekee tuolla. :  D Tämä on varmaan "first we're going to set some bait inside a nasty trap and wait. When he comes a-sniffing..." jne. Ilmeeni on tosi hieno.

1595681.jpg

~~~~

"You're so stupid, think! Now if we blow him up to..." jne - kohdasta.

1595685.jpg

~~~~

Joo, no tähän on sitten päässyt myös herra P. Illu (vasemmalla oleva blondi, Lari) ja Nasmus (takana, Ville). Hamppu näyttää aika pitkästyneeltä ja minun virneeni on oikein... ööö... epämääräinen. Barrel shows his claws >:  D Vasen käteni on nyrkissä koska pidän häkkiä kädessä. Se ei vain näy kuvassa.

1595688.jpg

Fun times! : )