1543041.jpg

... Niin. Tuollainen idea tupsahti päähäni ja ajattelin että 'olisipa se hauskaa!' Jos ette erota tekstejä niin puhekuplassa lukee: "Mitä helvettiä te ootte tehny?" ja pienellä tuolin vieressä oikealla lukee: "Seksiä? Päivällä? Ulkona?"
Tappi tyttö hameessa olen minä ja pidempi weirdo on Inapoika. Sohvatuolissa lehteä lukeva hyypiö on puolivalmis hahmo eräästä kirjoituksestani. Tiedän kyllä että tuolla on kaikenlaisia virheitä (varsinkin tuoli, älkää katsoko käsinojaa! :   D Ja lehti!) mutta en piirtänytkään sitä kovin tunnontarkasti tai mitään. Mutta sen piirtäminen oli tosi kivaa. :3

"Sinä tarvitset maria - suomi sanakirjan!"
"Ei, se tarvii maria - ina -suomi - ina - maria -suomi - mariaina - suomimariaina sanakirjan!"
"... Niin minkä tarvitsee?"
"Mä tarvitsen särkylääkettä. Nyt."

... Pääni toimii kummasti. Ehkä madot ovat syöneet aivoistani 39,4% niinkuin Lenorella! Se olisi aika jänskää. Voisin tunkea sormet korvaan ja vetää ulos matoja ja viedä ne kalastajaihmisille ja madot joutuisivat koukkuun. Olisin matopää. Matopää jolla on päässä matoja eli päämatoja. Ne kurkistaisivat joskus nenästäni! ; DDD Matonenäpää! Nenämatopää! Nenämato!

Olen tänään lukenut kokeeseen ja riidellyt äidin kanssa (kuten joka päivä) ja lukenut Artemis Fowlia! Ja muistin taas nyt miten hyvä kirja se on kun se on tosi hyvä! Artemis on kiva. Ja muutkin hahmot vaikka Artemis + kumppanit ovatkin hiukan liian kilttejä. Tai kun ne on sellaisia. Mhöö. Mutta ne on kivoja.
Uuu peikot on kanssa kivoja! Vaikka Johanna Sinisalon peikot on kyllä hiaaanompia. O____O Ennen päivänlaskua ei voi onkin toisaalta aivan omaa luokkaansa, ihana ja kaunis ja jännä ja kiva ja hiukan epämääräinen ja kirjailija itse on aika skeeri. (Suuret silmälasit ja nuttura ja jänskä hymy... *epäluuloinen ilme*)

Nyt lähden ulos kauppaan! Kenkiä (tuhosinhan ne yhdet suossa) ja allergiapillereitä ostamaan. Muuten tukehdun omaan räkääni ja silmäni poksahtavat. (Koivut on ök. Olen allerginen niille.)