1552492.jpg

Sarjakuva on tosi hieno. Värit ja kaikki. Minulla on oikeasti tuollainen noitahattu, mutta en pidä sitä kyllä päässä arkisin, mutta se on tosi kiva ja hieno noitahattu. Punaisia korkokenkiä minulla EI ole. Ne vain sopivat tuohon asuun. Viimeisessä ruudussa oleva nyyppä on eräs Pinja. :3

En halua mennä kouluun tänäänkään. On aamu. Kello on puoli yhdeksän. Valvoin kahteen sillä piirsin tuon sarjakuvan ja sitten katsoin elokuvaa ja juttelin Cutten kanssa mesessä. Katsoin Surkeiden sattumusten sarjan, se oli tosi hyvä! Kreivi Olaf oli kiva, älyttömän hieno hahmo! : D Ja katsoin extratkin, pilalle meneet kohtaukset melkein tappoivat minut nauruun. (Jim Carrey on ihana mies.)
Vaikka elokuva loppui oikeastaan aika hyvin, se ei silti ollut liian imelä. Onneksi. Tuli siitä vähän sellainen fiilis ("There is always something! There is always something!") että "äh!", vähän sellainen kumma tunne, mutta kyllä se loppukin oli ihan mukiinmenevä. Olisi vain voinut olla traagisempikin, ottaen huomioon miten paljon elokuvan kauhistuttavuutta mainostettiin siinä alussa kun se äijä höpisi vaikka miten monta kertaa että vielä ehditte lopettaa tämän katsomisen ja että onnellista loppua ei ole luvassa ja niin edelleen.

Menen laittamaan nyt koulukirjat laukkuun ja menen kouluun... Vihaan koulua. Äh.