nbx-regalos.jpg
Vasemmalta oikealle: Shock, Lock ja Barrel. Kuuluvat Tim Burtonille.


Tänään oli aika kiva päivä. Koulussa oli ihan mukavaa enkä tunne enää olevani hirveä ja ruma vaan ihan ok. Jos en nyt kaunis ja ihana niin sellainen ihan mukiinmenevä. Kiva tunne.
Harjoittelimme Mirkan ja Hampun kanssa sitä kevätnäytöstä, on enää kaksi viikkoa aikaa harjoitella! Ja minun pitää ommella (kursia kokoon) itselleni esitysasu, sellainen sääriin ulottuva violetti mekko jossa on pitkät hihat ja musta kaulus. (Olen siis Shock. Esitämme kohtauksen elokuvasta Painajainen ennen joulua, jos joku muistaa aikaisemman merkintäni tuolta).

Koulun jälkeen minä ja Lidi mentiin hiukan ostoksille (vaatteita Lidille) ja törmäsimme siihenyhteentyyppiin, en muista mikä sen nimi oli, mutta se on kyllä ihan kiva. Niin sen kanssa sitten jäimme vielä Manniin ja oli ihan kivaa. Mutta oli kauhea nälkä kun en ollut syönyt koko päivänä mitään sen jälkeen kun söin aamupalan kello seitsemän aamulla! Eli olin ollut syömättä seitsemän ja puoli tuntia ennen kuin sain mitään suuhuni. En syö koulussa ruokatunnilla yhtään mitään (paitsi joskus harvoin) mutta menen yleensä koulusta suoraan kotiin tai käyn kaupasta ostamassa jotain suuhunpantavaa.

No, kun pääsin vihdoin kotiin, aloitin vihdoin oikein urakalla lukemaan Stephenie Meyerin kirjaa nimeltä Houkutus, ja sehän on aivan loistava. Nauroin vedet silmissä ja rakastuin päähenkilöön ja olen ihan rakastunut tuohon koko teokseen. Ihanaa löytää taas jotain näin mukaansatempaavaa ja mielihyvää tuottavaa lukemista. :3

Jaaaaaaah, äidinkielen kolumnikin pitäisi kirjoittaa (tuskanhiellä). Minulla on pätkiä siitä valmiina, taidan raapia ne kokoon, lisätä väliin muutaman lauseen ja paiskata koko homman sähköpostilla opettajalle. Miksi koulua täytyy käydä? Olen jo kovin kyllästynyt, ja vielä on ainakin 70 vuotta jäljellä koulunkäyntiä kun menen lukioon. Kallioon. Mutta siellä tulee kyllä toivottavasti olemaan ihanaa. (Luovaa kirjoittamista!! Oi että. Otan siitä kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin kurssit.)

Pian alkaa Will&Grace. Riivin ja raavin säälittävät kolumninäperrykseni kokoon, länttään ne yhteen ja hoidan sen asian pois päiväjärjestyksestä, sitten katson Will&Gracen ja sitten varmastikin piirrän jotain mukavaa. Tai väritän yhtä puolivalmista näperrystä.

Ja ai niin, sain novellini, Viisas ja Carolinen ekan osan valmiiksi. En tiedä voiko sitä sanoa novelliksi kun siihen tulee monta osaa mutta en tiedä miksi muuksikaan sitä sanoisi. Se on kytköksissä Aikakauppaan ja Viulunsoittajaan ja viisaaseen.

Nyt menen oikeasti tekemään sen kolumnin valmiiksi.