Näytelmät:

Meidän näytelmä edistyy tosi hyvin! :3 Se on tosi, tosi, tosi kiva! Tykkään ihan hirvästi olla Shock. Huomenna pyydän meidän koulun käsityömaikalta kaavat mekkoon ja sitten ostamaan kankaat ja sitten ompelemaan! Voi että, tämä on niin kivaa.

Mirka lainasi yhdeltä meidän koululaiselta sellaisen luurankopuvun, tiedättekö? Sellainen musta 'haalari', jossa on valkoisesta kankaasta ommellut luut. (Mirka on siis Barrel.) Hampulla on itsellä punaiset housut ja punainen paita, niin se laittaa sitten ne, ja me laitetaan sen hiukset lakalla pystyyn sillä tavalla kuin Lockilla on. Ja sitten punaista vappuväriä siihen - voilá! Ja kaikille leveät mustat silmänympärykset ja outoa huulipunaa.

Minulle tulee violetti noitahattu, polvien alapuolelle ulottuva violetti mekko jossa on pitkät hihat ja helmoissa ja hihoissa ja kauluksissa mustat reunukset tai sellaiset. Sitten vain mustat sukkahousut ja korkokengät tai paksupohjaiset kengät. Korkokengät mieluummin, sillä Shockilla on korkokengät. Ja hiukset laitetaan sillä tavalla että ne törröttävät sivuille. : D

Mitenköhän me vain sitten teemme nuo maskit? Mirkalla on jo, siinä sen luurankoasussa on sellainen huppu, joka käy maskista. Minä teen joko tylsästi kartongista tai sitten olen tosi ahkera ja hyvä ja teen sen paperimassasta ja maalaan. Se olisi tosi kivaa.

nbc_sally_shock_080706.jpg  nightmare_rocketc.gif
Kuvat: http://www.disneypics.com ja http://www.toys.ac/nightmare_rocketc.gif



Unet:


Piirsin Pellavapään ja Siiran. Kerroin heistä edellisessä merkinnässä, he esiintyivät unessani. Vasemmalla on Pellavapää ja oikealla Siira. Kumpikin näyttävät suurin piirtein siltä miltä unessani, mutta minun piirtotaidoillani... Khm. Joka tapauksessa. Siinä he ovat. Taustalla on muita asioita ja esineitä jotka olivat unessa.

1556808.jpg

Löpinä:

Koulussa oli tänään aika outo matikantunti. Minulla oli vähän liiankin hauskaa kun selitin jotain Huippumalli haussa- ohjelmasta, jota en ole edes ikinä katsonut; otin lyijykynäni ja ympyränmuotoisen kumini. Laitoin ne vierekkäin ja heiluttelin kynää: "Tällaisia on ne muut!" ja sitten heilutin sitä pyöreää kumia: "Ja tässä olen minä!"
Ja sitten nauroin varmaan viisi minuuttia. Minulta tuli vettä silmistä. Sitä tuli aika paljon, niin paljon että kyyneleet valuivat pitkin poskia. Hämmästyin niin että huudahdin: "Multa tulee kyyneleitä!" Ässä ja Rasse ja muut niiden pöytäläiset kuuli ja heti tuli kuorossa "awwww". : DDD Yritin siinä selitellä että nauroin mutta eihän ne kuunnelleet.

Ruokavälkistä en enää oikein tykkää. Siksi, ettei ole mitään tekemistä enkä oikein tiedä mitä tekisin itseni kanssa jos ei huvita lukea tai piirtää. Tänään vaeltelin ympäri lämpiötä ja menin sitten lopulta ruokalaan juomaan maitoa Ilonan, Marin ja Mirkan kanssa. Olen varmaan maailman ainoa koululainen jolle kävisi oikein hyvin että ruokavälkkää lyhennettäisiin tai että se poistettaisiin kokonaan. ; D

Tänään tuli aika pitkä merkintä. Mutta oli aika paljon kerrottavaa. En olisi uskonut että innostun näin pitämään blogia. Olen kirjoitellut paljon ahkerammin kuin ennen. Luulin että kirjoittaisin kerran vuodessa niin kuin ennen.