Tämän päivän kaikki tapahtumat ennen kello viittä olivat todella huonoja. Minua väsytti, olin kiukkuinen kuin ampiainen koko päivän koulussa. Tulin sieltä kotiin, tiesin että viiden maissa lähtisimme ostamaan kankaita mekkoon ja rautalankaa jne. No, pääsin koulusta kahdelta, ja kaiken ajan ennen viittä oli ihan hirveän ärsyttävä olo. En pystynyt tekemään mitään, mikään ei huvittanut, en voinut keskittyä lukemiseen, en voinut istua paikoillani, en halunnut lähteä kävelylle... Mikään ei vain kiinnostanut. Niin ärsyttävä olo ettei voi edes sanoin kuvailla.

Ja kun sitten lähdimme isän kanssa Eurokankaaseen, tuli aika helpottunut olo - vihdoinkin teen jotain! Hääräsin kuin ylienerginen muurahainen kaupassa, kävelin niin nopeasti että isä tuskin pysyi perässä. Mietiskelin ääneen kaikkea mahdollista enkä edes katsonut että seurasiko se. Maksoin kankaan ja langan ja sitten menimme rautakauppaan. Siellä oli jo paremmalla tuulella, mutta harpoin silti kuin joku olisi jahdannut minua. Ostimme rautalangan ja liisterin ja ajoimme kotiin.

En jäänyt kotiin vaan lähdin heti palauttamaan ison kasan kirjoja kirjastoon. Kävin myös kaupassa, ripeät askeleet, yks, kaks, yks, kaks. Tulin kotiin ja aloin heti tehdä sitä häkkiä. Siis tuota, joka on kuvassa:

730-lock-shock-&-barrel-proof_1833_thumb

Ja sitä olen tässä väsäillyt viimeiset kolme tuntia. Rautalanka on kovaa. Kädet ja sormet on vereslihalla ja sattuu mutta häkki on valmis! Olin tosi urhea! Ja ahkera! Ja huomenna aloitan ompelemaan mekkoa ja joku päivä teen sen naamarin. Ihanaa kun on tekemistä. En ilmeisesti pysty olemaan tekemättä mitään juuri nyt. Tämäkin merkintö on eräänlainen selonteko. Häkki on valmis! Ja tällainen siitä tuli:

1562594.jpg

Ei se nyt mitenkään ihmeellinen ole, mutta toimiva. Aion vielä mustalla tussilla korjailla häkin ulkopuolen pohjaa, sillä siellä on valkoista tekstiä ja kaikkea paskaa. Mutta olen tosi ylpeä, koska sen tekeminen vaati niin paljon työtä... Hooooh. Nyt sitten vielä naamari ja mekko ja kaikkea muuta pikkusälää - luultavasti saan tehdä Barrelin tikkarinkin, enkä tiedä mitä muuta vielä - pitäisikö värkätä jotain teräasehommeleita? Jaa-a. Täytyy miettiä vielä.