Voi vitsi että se meidän Kummat-demo onnistuikin!

Se oli aivan mahtavaa. Ensinnäkin meidän maskeeraukset onnistui ihan täydellisesti, meidän taskulamppumiehet oli tosi osaavia! (;D) Ja Hannu (meidän näyttisope) laittoi kyllä ne valot aivan järkyttävän upeasti ja se meidän koko esitys onnistui muutenkin aivan mahtavasti. Me esitettiin se siis koulun pannuhuoneessa, joka on sellainen tunkkainen hämärä tila, jonka seiniä kiertää sellaiset rautaiset kaiteet joiden takana on lattiaa, ja sitten siellä on alhaalla sellainen niinku kolo.

Kaikki replat meni ihan nappiin, pokka ei pettänyt, muistin olla fyysinen ja käpälöivä ja yleisö nauroi juuri oikeissa kohdissa - ja lopun halaukseen kuului sitten porukasta että 'awww'. :3
Palaute ylittikin sitten kaikki odotukset, kun meidän ylistettiin ihan taivaisiin asti. Siinä oli tosi ihana fiilis, kun heti ensimmäisinä tuli "upeaa!" "aivan mahtavaa!" ja sitten vielä jotain samankaltaista.

Mä olen niin aineissa. Teemu otti jotain kuvia Auran kameralla meidän kenraaliharkoista, ja laitan niitä ehkä tänne. Mutta niissä meillä ei ole vielä esiintymisasuja eikä meikkejä eikä edes häntiä, niin en sitten tiiä että saako niistä mitään irti. 8I ei varmaan hirveesti.

Yhden tyypin mielestä mun hahmo, Voltti, oli tosi pelottava. Aluksi olin vähän hämmentynyt, mutta tarkemmin ajatellen ei kai se mikään ihme ole. Ensinnäkin mä ilmestyn sinne valokeilaan tosi yllättäen kun taskulamppu rävähtää päälle, ja mustat hiukset, mustiksi meikatit silmänympärykset ja kokomustat vaatteet ei varmaan siellä puolipimeässä pannuhuoneessa näyttäneet kovin kutsuvilta. (Sehän oli hyvä että näytin pelottavalta. Helpotti varmasti vastanäyttelijän esiintymistä.) Ja sitten Voltin puheet on vielä niin sellaisia... sellaisia. "Etkö sä oikeasti ikinä katsele ihmisten takapuolia?" ja "Sä olet koko tyttö pähkinäsuklaata."

Oli älyttömän kivaa näytellä. Aivan ihanaa. :3 Aurakin oli niin ihana vastanäyttelijä kun se on suloinen ja tosi hyvä näyttelemään. Oli helppo näytellä poikaa, joka on ihastunut siihen. (Ihastunut on ihan väärä sana mutta en nyt keksi mitään muutakaan.)